Dan žena – 10 predlogov za darila

V nedeljo na vrata trka moj najljubši praznik. Dan žena. Najljubši pa zato, ker marca prične na vrata trkati pomlad in dan žena, se mi zdi prvi znanilec novega svetlejšega dela leta in višjih temperatur. Končno nas iz spanca prebudijo ptički in prvi jutranji žarki, trava zeleni in prve rožice so že pokukale iz zemlje. Zato obožujem dan žena in pomlad. Letos nismo nič novega ustvarjali, vseeno pa sem za vas pobrskala med starim idejami in jih združila na kup, saj se jih je v teh letih nabralo kar nekaj.

1. Rožice iz jajčnih kartonov

Iz odpadnih jajčnih kartonov in rolic WC papirja, lahko izdelate prečudovit šopek, ki bo gotovo razveselil vsako babico. Navodila za izdelavo najdete tukaj. 

Otroško ustvarjanje za dan žena

2. Rožice iz kamenčkov

Če doma nimate jajčnih kartonov lahko podoben šopek ustvarite tudi s kamenčki. Navodila najdete tukaj. 

Ustvarjanje s kamenčki

3. Tulipani iz šeleshamerja

Če se želite izogniti prevelikemu neredu in čiščenju barv, lahko čudovite tulipane izdelate tudi iz šeleshamerja. V notranjost dodate otrokovo fotografijo, ki bo vašim obdarovankam v trajni spomin. Navodila za izdelavo najdete tukaj.

DIY rože za dan žena

4. Šopek iz šeleshamerja

Lahko pa vaše babice, tete, sestre ali učiteljice presenetite tudi s celim šopkom iz šeleshamerja. Lahko vam zagotovim, da otroci uživajo ob izdelavi telih rožic. Moja mami jih ima še po treh letih na okenski polici in prav vsakokrat se spomneta, da sta jih ona dva naredila. Navodila najdete tukaj.

šopek rožic iz papirja

5. Svilene rožice

Moje najljubše, pa so sigurno tele svilene lepotice. Najrajši jih izdelujem in tudi najlepše mi izgledajo. Če doma nimate svilenega papirja, jih lahko izdelate tudi iz navadnih robčkov, robove pa pobarvate s flomastri. Navodila najdete tukaj. 

DIY svilene rožice

6. Svilene rože na platnu

Lahko pa s svilenimi rožami okrasite tudi platno. Mi smo takšno platno podarili noni za okroglo obletnico dve leti nazaj in še sedaj ji krasi kuhinjo, da se spomni svojih pravnukov. Navodila najdete tukaj. 

Svilene rože na platnu

7. Mini platna s srčki

Lahko pa izdelate tudi mini platna s srčki, ki bodo sigurno pogrela srce vsaki obdarovanki. Navodila najdete tukaj. 

Mini platna s srčki

8. Srčki na platnu

Uporabite lahko tudi našo idejo, ki smo jo izdelali lani za Valentinovo. Navodila najdete tukaj.

Valentinovo ustvarjanje z otroki

9. Srčki iz das mase

Otroci izredno radi izdelujejo tudi iz das mase. Zakaj ne bi vašim obdarovankam izdelali obeske. Če imate voljo lahko das maso zamenjate tudi za fimo maso. Navodila najdete tukaj. 

Valentinovo- Valentinovi srčki

10. Okvir s slikami

Meni najljubša ideja, pa je sigurno, da izdelate napis z nazivom obdarovanke in dodate nekaj fotografij, kot smo mi naredili babici za rojstni dan. Podrobna navodila izdelave najdete tukaj. 

 

Darilo za babico

Še več idej, kaj ustvariti za dan žena, pa lahko najdeš tudi tukaj. Pa lep dan žena želim vsem skupaj.

 

Sledite mi lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Foto knjiga najlepše darilo
Dan žena – 10 predlogov za darila