10 predlogov za Valentinova darila

Valentinovo se bliža z veliko hitrostjo in letos je prvič, da s fanti ne bomo popolnoma nič ustvarjali. Fanta sta namreč rekla, da letos nista zaljubljena in da ju ne zanima. Mama pa v jok in na drevo 😉  No, v bistvu nisem niti dosti spraševala in silila, saj imata fanta trenutno druge okupacije in ko opravita stvari za šolo, komaj čakata igranje zato ju nisem hotela še jaz obremenjevati. Sem pa vseeno pripravila nekaj namigov za vse vas, ki se boste lotili ustvarjanja, saj smo v preteklih letih ustvarili kar precej na temo Valentinovega.

Za Valentinovo podarite idejo na platnu

1. Mogoče se lotite platna s srčki, kot smo ga pripravili lani. Mislim, da navodila niso potreba, članek pa najdete tukaj.

Valentinovo ustvarjanje z otroki

2. Spodnji srček, smo možu sicer pripravili za Dan mučenikov, lahko pa idejo uporabite tudi za praznik zaljubljencev. Navodila najdete tukaj.

Darilo za mučenike

3. Ali pa pripravite mini platna, kot smo jih mi pripravili za babice ob dnevu žena, nekaj let nazaj. Navodila najdete tukaj.

Mini platna s srčki

Oblikovanje iz slanega testa ali das mase

4. Lahko se lotite tudi ustvarjanja iz slanega testa. Pa naj bodo to rožice ali srčki, oboje se lahko podari ob Valentinovem. Navodila najdete tukaj.

Rožice iz slanega testa

5. Če se vam ne ljubi delati slanega testa, kupite das maso in naredite srčke iz nje. Tudi te smo delali pred časom. Najdete jih tukaj.

Valentinovo- Valentinovi srčki

6. Lahko pa izdelate tudi okvir iz slanega testa ali das mase. Oboje je izredno lepo darilo, pri nas krasi steno v spalnici. Postopek izdelave najdete tukaj.

Okvirji iz slanega testa

Valentinove voščilnice

7. Če vaši otroci želijo mogoče izraziti samo nežno pozornost izdelajte simpatične voščilnice, ki bodo ogrele srce prejemniku. Najdete jih tukaj.

Valentinove voščilnice z vodenimi barvicami

Pomladanske Valentinove rožice

8. Fantje lahko puncam izdelajo tudi mini šopek rožic. Izdelavo najdete tukaj.

šopek rožic iz papirja

9. Ali pa svilene rožice, ki jih najdete tukaj.

DIY svilene rožice

10. Če pa ste bolj digitalni tip in otrok ne boste vključili v izdelavo pa se lahko lotite tudi izdelave besed v srčku in prijetno presenetite moža. Ne pozabite prej sicer najti varstva za otroke 😉 Izdelava je precej preprosta, sledita korakom, ki sem jih napisala tukaj. 

Sledite mi lahko tudi na Facebooku in Instagramu.

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Božičkovo pismo – ali kako razveseliti otroka na božični dan
10 predlogov za Valentinova darila