DIY darila za vzgojiteljice

Prejšnji teden sem za vas pripravila 10 najboljših daril za vzgojiteljice, ki jih lahko kupite. Danes pa sem se odločila, da vam predstavim še ideje, kako lahko darila pripraviti sami, z nekoliko bolj osebno noto. Sama sem namreč bolj za domačo izdelavo, sploh če lahko pri izdelavi sodeluje tudi otrok. Zato si poglejmo najboljše ideje, kjer lahko pomagajo soustvarjati tudi otroci.

Mapa z risbicami otrok

Vaša vzgojiteljica se dnevno trudi z vašimi otroki in jih vzgaja. Zakaj se ne bi še vi in ostali starši malenkost potrudili za darilo in izdelali mapo v kateri so zbrana umetniška dela, vsakega izmed otrok v skupini. Najboljše, da otroci narišejo kar vzgojiteljico in sebe, kot se vidijo. Vse risbice nato spravite v kakšno lepo mapo, na katero napišete še kakšno posvetilo.

DIY darila za vzgojiteljice
Mapa z risbicami otrok (vir: internet)

Album

Lahko pa kupite nekoliko lepši album ali lepši zvezek, ki ga predate vsakemu izmed otrok v skupini, da notri nekaj ustvari in nariše. Notri lahko otroci nalepijo svojo sliko, odtisnejo dlan ali pa preprosto narišejo sliko, starši pa sami dopišejo podatke o otroku. Tak album je lahko prekrasno personalizirano darilo, ob kateremu se bo verjetno utrnila kakšna solzica.

DIY darila za vzgojiteljice
Album s slikami in risbicami otrok (vir: internet)

Okvir

Na nekoliko trši papir, sprintajte kakšno posvetilo, okoli pa pustite bel rob. Na ta bel rob, naj otroci potem s svojimi prstki naredijo okrasje. Vsak izmed njih doda dva odtisa in tako ustvari srček. Vi pa naknadno dopišite kateri srček, je od katerega otroka, kot je lepo prikazano na spodnji sliki. Vse skupaj dajte v lep okvir in imate čudovito darilo.

DIY darila za vzgojiteljice
Okvir s posvetilom (vir: internet)

Skrivnostna lončnica

S pomočjo otroka, lahko pripravite lepo skrivnostno lončnico, ki bo še dolgo razveseljevala vašo vzgojiteljico. Navodila pa je precej dobro opisana tukaj.

DIY darila za vzgojiteljice
Skrivnostna lončnica s posvetilom (vir: internet)

Napis v oblaku 

Popolnoma enostavno izdelate tudi takšen prisrčen napis v oblaku z imeni otrok, ki jih je varovala. Navodila najdete tukaj. Končno obliko napisa dodate v lep okvir in imate super doma narejeno darilo.

DIY darila za vzgojiteljice
Napis v oblaku (vir: internet)

Lonec z rožicami

Lahko pa za vsakega otroka posebej izdelate papirnatno rožico, na katero nalepite otrokovo sliko. Vse “rožice” lahko potem zapičite v lonec s kamenčki ali pa kupite še kakšno večjo in lepšo zeleno lončnico, v katero dodate vse vaše “rožice”. Na tak način zelena lončnica dobi cvetove in vse skupaj izpade res čudovito.

DIY darila za vzgojiteljice
Zelena lončnica z “rožicami” (vir: internet)

Mislim, da bo tale zadnja ideja pristala pri naši vzgojiteljici, saj se mi izmed vseh idej še najbolj dopade. Ko se lotim in končam zadevo, vam pa definitivno pokažem rezultat.

Ste tudi vi kaj izdelali? Vesela bom vaših slik na facebook strani, mogoče najdem še kakšno boljšo idejo 😉

 

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prejšnji
Najboljša darila za vzgojiteljice
DIY darila za vzgojiteljice