Piknik

V nedeljo smo se, na družinskem pikniku, ponovno zbrale MamiBlogerke. Tokrat smo bile nekoliko bolj mile do naših družin in jih tako pripeljale s sabo ;-). V prijetnem okolju Konjeniškega športnega centra Češča vas na Dolenjskem smo uživali vsi, tako starši, še najbolj pa naši najmlajši.

Besedičile smo o najrazličnejših temah, od otrok, pa do tistih bolj resnih, ki zadevajo projekte v okviru Mamiblogerk. Da bi lahko v miru reševale svet je za naše sončke poskrbela najboljša Varuška Živa, ki jo iskreno priporočam vsem, ki kdaj potrebujete varstvo na kakšnem dogodku. Malčki so bili zaposleni z ustvarjanjem ogrlic, risanjem z vodenimi barvicami, poslikavo obrazov in še čim.

Pustiti ženske lačne je osnovna življenska napaka, to se ve. Fantje iz Catering Kukman so pripravili zares fenomenalno kulinarično piknik izkušnjo!  Če vam po navadi catering ne diši preveč, je pri Kukmanu vsak zadržek odveč, saj boste hrano dobili zmeraj svežo, pripravljeno pred vašimi očmi, neposredno na lokaciji! Njihovo noro dobro sladico pa nedvomno v kratkem pripravim tudi sama! ;-).

Da ne izgubljam preveč besed, si pa kar sami oglejte kako smo se imeli. Za superduper fotografije pa je poskrbela Urška iz bloga Prav posebno, kateri gre velika zahvala, da imamo spomin na lepo preživeto popoldan.

Ker si že tukaj, preberi tudi tole