Kaj je sploh še normalno na Instagramu

Meni pa nekaj ni jasno. Spremljam kar nekaj teh naših infuencark (sej ne vem če sem prav napisala) na Instagramu. Večinoma me zanimajo mamice in fitnesa trenerke, instagram jih je tako poln. In teh je tudi največ med mojimi lajki. Dnevno spremljam njihov storije in se marsikdaj res vprašam, če se jim zdi primerno vse kar objavijo?

Primer:

Pravkar sem videla eno, ki je na sveže postala mamica in ona se kar v modrcu snema in objavlja. Naslednja isto. Pa če bi delale reklame za modrce bi še razumela, tako so tej modrci grdi, umazani in zaprani. Pa kar res nimamo nobenega sramu ve?. Pa kaj res nimamo nobenega filtra več? Pa kaj smo sploh še normalni? In to se nam sledilcem zdi čisto ok. Vsi jih še naprej lajkamo in na nekakšen spodbujamo takšne objave. No jaz jih ne več, sem jih odlajkala vse, ki so se mi zdele neokusne.

Vem da zagovarjajo kao realno življenje naj bo tudi na Instagramu, ampak ja naj bo realno življenje. Ampak naj se potem tudi v realnem življenju pojavljajo na ulici v tako. V zapranih in strganih modrcih. Vem, da je isto ali si v modrcu ali v kopalkah, ampak meni se tudi objavljanje napol golega telesa zdi neprimerno na instagramu. Pa ne da sem nek čistun, ampak Instagram spremljajo tudi mlajši otroci ali pa vsaj najstniki. Mogoče še mlajši kot najstniki. Poznam mamico, katere 8 letna hči je redno na mamičinem IGju, ker pač rada spremlja storije.

Tudi to mi je sicer čisto mimo, ampak v vzgojo vsakega posameznika se ne bom vtikala. Moti pa me to, kar je javno. In če se že imajo za neke vplivnežev bi naj vsaj pozitivno vplivali na ljudi. Ker roko na srce, otroci/najstniki ki to spremljajo bodo to sprejeli kot neko normalno družbeno normo. Potem bodo pa ta iste mamice jokale, ko bo njena hči maltretirana s strani najstnika, ki je to videl na Instagramu in bo rekel: »Ja sej sem videl tam, potem je že kul!«


*Objava je stališče anonimnega avtorja in ne odraža mnenja avtorice bloga.
 
Imate misel, ki bi jo radi delili z ostalimi?
 
Zapiši svoje misli      Preberi ostale zapise

 

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Šmorn ali najboljši carski praženec
Kaj je sploh še normalno na Instagramu