Dragi moj

Nisem več tista dobrovoljna in brezbrižna punca, katero si spoznal. Po devetih letih sem žena in mati. Res rada skrbim za najinega sončka, zate in gospodinjstvo. A tega ni nikoli konec, niti za trenutek. Zmeraj je nekaj, zmeraj je potrebno nekam hiteti, z otrokom nekaj početi. In služba, tudi tam ni lahko.

A vse to rada počnem, ker nam želim vse najboljše, čeprav ima svojo ceno. Za to fasado odločne mame, ki točno ve kaj dela, se skriva neodločena ženska polna strahov, da ne bi pri otroku kaj zafurala. Zato oprosti mi, če dobiš kdaj občutek, da si manj pomemben. Ker nisi. Si ljubeč oče in odličen mož. Potrebujem te, čeprav ti pogosto tega ne pokažem.

Oprosti, ker se ti ne posvečam dovolj. Ker si zvečer ne vzamem časa za naju. Vem, da to potrebujeva, da se zbližava po vsem, kar naju dobesedno trga narazen. Včasih se vprašam, če še zmeraj vidiš tisto punco v meni, v katero si se zaljubil? Sem postala ženska, ki si si jo želel? Tudi sama jo iščem, saj bi rada, da se vrne. Prosim, pomagaj mi jo najti. Rada bi se ponovno počutila neobremenjena in sigurna vase. To si želim, ker bi se rada ponovno zaljubila v naju. Vem, da hočeva in vem, da zmoreva. Za naju in za nas.


*Objava je stališče anonimnega avtorja in ne odraža mnenja avtorice bloga.
 
Imate misel, ki bi jo radi delili z ostalimi?
 
Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Popolno darilo za vzgojiteljice v vrtcu
Dragi moj