Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Oče svojo 18 mesečno hčerko fotografiral v zelo nevarnih situacijah

 

Ko ima očka preveč časa

Otroci v nevarnosti

Otroci v nevarnosti

Otroci v nevarnosti

Otroci v nevarnosti

Otroci v nevarnosti

Otroci v nevarnosti

Stephen Crowley ima 18 mesečno hčerko. Ima pa tudi neizmerno željo po vznemirjanju ljudi na Instagramu ter odlično znanje Photoshopa. 

18 mesečna Hannah je morala v bolnišnici, zaradi redke imunske bolezni, preživeti kar 6 mesecev svojega življenja. Prestati je morala komoterapije in presaditev kostnega mozga. “Ker smo v bolnišnici preživeli dolgo časa, želimo sedaj nadoknaditi izgubljene trenutke, ob tem pa posnamemo na tone fotografij.” je povedal Stephen Crowley.

Stephen, sicer dublinski oblikovalec, pa si je želel malce prestrašiti svoje prijatelje in družinske člane. Odločil se je uporabiti svoje znanje Photoshopa in tako so nastale predelane fotografije, kjer je hčerkica Hanna izpostavljena precej nevarnim situacijam. Lahko jo vidimo kako vozi avto, pleza po stopniščni ograji in lestvi itd.

Stephen sedaj, ko so fotografije postale viralne in pritegnile toliko pozornosti, upa, da bo svojo slavo lahko unovčil za podporo registru darovalcev kostnega mozga Be The Match. Od 27 milijonov darovalcev so namreč le trije bili ustrezni za malo Hanno.

Ker si že tukaj, preberi tudi tole

No Comments Yet.

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja