Izvirna valentinova darila za moške

Valentinovo. Eni ga komaj čakajo, drugim vzpodbuja alergijo. Ne glede na vaše stališče, je pritisk potrošniškega Zahoda enostavno prevelik, da bi si ga upali popolnoma ignorirati. “Pozornost do partnerja je potrebno izkazovati ne samo na Valentinovo in ob obletnicah, ampak skozi celo leto”, bodo rekli mnogi. A zdi se mi da taki, tudi preostalih 364 dni, niso ravno veliki romantiki.

Če spadate v skupino ljubiteljev tega praznika in s partnerjem nimate bilateralne prepovedi obdarovanja, potem že najbrž čutite neprijeten pritisk, ker nimate pojma, kaj bi mu letos podarile. Komplet pripomočkov za osebno higijeno je nekje v zadku kopalniške omarice še od predlanskega Božiča, seksi oprijete boksarice pa tudi obleče zgolj, če so to zadnje čiste gate v predalu. Za vas sem napela možgančke in zbrala nekaj originalnih idej kaj letos podariti vašemu dragemu.

 1. Escape room

  Escape RoomEscape room-i ali sobe pobega so postale pravi svetovni hit, v zadnjih nekaj letih pa tudi pri nas rastejo kot gobe po dežju. Kaj je escape room? Escape room je timska igra, v katerih je skupina igralcev zaklenjena v sobi in mora v določenem času razvozlati razne matematične, fizične in logične uganke, pri tem pa igrati timsko, saj le tako lahko pridejo do končne rešitve in izhoda. In kaj je boljše darilo kot možnost, da se vaš alfa samec, pred celotno skupino, pokaže kot ultimativni rešitelj na videz brezizhodne situacije?

  Izbrskala sem nekaj Escape roomov pri nas:

  LjubljanaMin maze, The dragon temple, The KeyEnigmarium (LJ, MB, Kranjska Gora), Way Out
  Bled: The Game, Lockless
  MariborZaklenjen.si
  Celje: Misterius
  Koper: Escape house

 2. Personalizirana brisača

  personalizirana brisaca
  Svojemu dragemu pokloni personalizirano brisačo z vezenim njegovim imenom in mu na uho prišepni: “Zvečer te hočem videti zgolj v tem!”. Staviš, da mu bo darilo všeč?. 😉

  Brisačo lahko naročite na 1nadan.si .
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 3. Igralna konzola

  igralna konzolaPrivošči dragemu vrnitev v preteklost, v čas, ko je ure in dneve prebijal ob Super Mariu in ostalimi legendarnimi igricami.

  Kupi mu igralno konzolo Funstation za le 15,90 € in uživaj v miru! 😉
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 4. Letenje v vetrovniku

  letenje v vetrovnikuJe tvoj gospodič adrenalinski tip, a vseeno ne v taki meri, da bi izkusil skok s padalom? Alternativa je letenje v vetrovniku! V Sloveniji imamo načeloma dva vetrovnika, tj. Aerodnium v Logatcu ter v sklopu Nordijskega centra v Planici.

  V Logatcu imajo trenutno v ponudbi tudi valentinov paket za dva, tako se mu boš lahko pridružila.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 5. Kopel v dvoje

  kopel v dvojeKdaj sta nazadnje otročad spokala k starim staršem in si vzela čas samo zase? To je bilo najbrž za vajino obletnico…predlansko. Za letošnje Valentinovo se razvajajta in privoščita dolgo vročo skupno kopel s svečkami, nežno glasbo, jagodami in kozarcem penine! Takšna kopel vaju bo prijetno sprostila, pregnala stres ter dala možnost, da se res posvetita en drugemu. Izkoristita čas za pogovor, ljubkovanje ali pa preprosto uživajta v miru in tišini.

  Pred tem si preberi kako lahko sama izdelaš dišeče kroglice za kopel. V kolikor pa doma nimata možnost namakanja v kadi, si še zmeraj lahko tak tretma privoščita v kateremu od zdravilišč ali wellness centrov. Trenutno kar mrgoli takih Valentinovih ponudb.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 6. “Ljubim te, ker…”

  razlogi zakaj te ljubimTo darilo te ne bo stalo ničesar, a imelo bo največjo težo! Vzami si čas za globok razmislek in na listke napiši vse razloge zakaj ga ljubiš in spoštuješ. Vse skupaj zapakiraj v kozarec s pentljo ali leseno škatljico.

  Od vseh možnih daril ga bo to najbolj “zadelo” in morda izvabilo tudi kakšno moško solzico.
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Kot valentinovo darilo je primerna tudi kakšna stvar izmed že obljavljenih DIY vodičev::

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Otroško ustvarjanje: akvareli na platnu
Izvirna valentinova darila za moške