61-letna manekenka razkrila svojo skrivnost

Yazemeenah Rossi, babica dveh vnukov, dokazuje, da se zaradi starosti ni treba odpovedati kakršni koli karieri. Niti karieri super modela. Pri svojih 61 letih svojo službo obvlada bolje kot polovico mlajše tekmice, čeprav je svojo priložnost dobila dokaj pozno. Z manekenstvom se je namreč pričela ukvarjati šele pri svojih 28 letih, ko je večina modelov že skoraj “upokojenih”. In kaj je njena skrivnost?

61 letna manekenka Yazemeenah Rossi

Prehrana

V enem izmed intervjujev je povedala, da ji je tako lepo telo in obraz uspelo ohraniti z zdravo ekološko prehrano in veliko telesne kondicije. Sama pravi, da ni nikoli jedla ničesar procesiranega, zamrznjenega, pogretega v mikrovalovni pečici ali pa nečesa z visoko vsebnostjo maščobe. Le ekološko hrano, že dolgo preden je postala “trendy”.

“Večino časa jem ekološko hrano, ki si jo pripravljam sproti vsak dan. Po večini jem zelenjavo, sadje, oreščke in občasno dobro ekološko meso ali ribe. Od vedno sem živela na zelo zdrav način. Leta in leta sem gradila svoje zavedanje o tem kaj je za moje telo dobro in kaj ni. Ampak sreča je tista, zaradi katere sijemo in ne samo zdrava prehrana.”

61 letna manekenka Yazemeenah Rossi

Redna telovadba

Yazemeenah Rossi, ki je bila rojena leta 1955 v Franciji in je svojo mladost preživela na Korziki, seveda redno telovadi. Že 30 let se ukvarja z jogo, ki jo trenira vsaj 30-60 minut dnevno. Poleg tega se redno sprehaja, najraje po plaži v Malibuju, kjer trenutno živi in dela.

61 letna manekenka Yazemeenah Rossi

yazemeenah rossi

yazemeenah rossi

yazemeenah rossi

yazemeenah rossi

Če vas zanima še več njenih fotografij, pa preverite Facebook profil.

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Želi postati najhitrejša, ki bo obiskala vse države sveta
61-letna manekenka razkrila svojo skrivnost