Tablete za pomivalni stroj

Ste se kdaj vprašale, kaj vsebujejo tablete za pomivanje posode? Jaz sem se že večkrat in ko sem prebrala prepoved, da tableta ne sme priti v stik s sluznico, me je zadeva spravila v velik dvom. Je, potemtakem, jesti iz take posode resnično neškodljivo? Zadeva mi nikakor ni dalo miru, zato sem se podala v raziskovanje, kako izdelati domače tablete za pomivalni stroj, ki bi bile bolj prijazne do nas, obenem pa tudi učinkovite pri pranju posode. In uspelo mi je izbrskati recept za domače tablete, kater so, poleg vseha, še cenejše kakor industrijske kupljene v trgovini.

Potrebujete:

 

1Izdelava eko tablet za vaš pomivalni stroj je nadvse enostavno. Po tem receptu si predhodno izdelajte sredstvo za pomivalni stroj.

Sestavine

2

Ko je sredstvo pripravljeno ga nekoliko popršite z vodo iz razpršilke (z vodo ne pretiravajte!). Zgodila se bo reakcija, a brez strahu! Le-ta je manjša, popolnoma nenevarna in naravna.

 

 

3

Po koncu reakcije se bo masa sprijela v kepice. Sedaj jo lahko z rokami oblikujete v žogice ali pa jo vstavite v modelčke. Vse skupaj pustite nekaj ur, da se posuši.

Domače tablete za pomivalni stroj.

Sama uporabim eno tableto za manj, dve pa za bolj umazano posodo, postavim pa jih v košarico za pribor. Eko pomivalne tablete so, v lični vazi ali škatli, lahko tudi odlično darilo! 

Tablete za pomivalni stroj

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Domače ekološko sredstvo za pomivalni stroj
Tablete za pomivalni stroj