7 letnica zaprosila Google za službo in prejela osebni odgovor direktorja

Chloe Bridgewater, 7-letna angležinja, ima nekoliko več zagona, kakor ostali njeni vrstniki. Fascinirana nad očetovim Kindlom in roboti, se je po spoznanju, da lahko dela v službi, kjer lahko sedi v napolnjenih vrečah, vozi z go-karti in spušča po toboganih, odločila poslati pismo na Google.

V pismu je napisala:

“Dragi šef Googla.

Moje ime je Chloe in ko odrastem, bi rada delala pri Googlu. Rada bi delala tudi v tovarni čokolade in plavala na olimpijskih igrah. Na plavanje hodim ob sobotah in torkih. Ati mi je rekel, da lahko sedim v napolnjenih vrečah, vozim gokarte in se spuščam po toboganih, če bi delala pri vas. Obožujem računalnike, imam pa tudi tablico, na kateri igram igrice. Ati mi je naštimal igrico, pri kateri moram premikati robota gor in dol. Pravi, da bo zame dobro, če se učim o računalnikih in da mi ga bo nekega dne tudi kupil. Imam 7 let in moja učiteljica pravi, da mi gre v šoli odlično pri črkovanju, branju in seštevanju. Ati pravi tudi, da če se bom še naprej pridno učila, bom lahko nekega dne delala pri Googlu. Moja sestrica Hollie je tudi zelo brihtna, a se rada igra s punčkami. Stara je 5 let.

Moj ati pravi, naj pošljem prošnjo za službo pri vas. Ne vem sicer kaj to je, a pravi, da bo pismo zaenkrat čisto zadostovalo. Hvala, če boste prebrali moje pismo. Pred tem sem poslala le eno, Božičku.

Nasvidenje, 

Chloe Bridgewater, 7 let.”

A ni to luštno? 😉 Ampak zgodbe še ni konec! Preberite naprej…

Nekaj časa po tem, pa jo je v poštnem nabiralniku čakalo presenečenje. Prejela je odgovor iz Googla, napisal pa ga je nihče drug kot Google CEO, Sundar Pichai, osebno:

“Draga Chloe,

najlepša hvala za tvoje pismo. Veseli me, da so ti všeč računalniki, roboti in tehnologija. Menim, da če boš nadaljevala s trdim delom in sledila svojim sanjam, lahko dosežeš vse – od službe pri Googlu, do plavanja na olimpijskih igrah. Zelo se veselim tvoje prošnje za službo, ko boš zaključila šolo.

Vse dobro tebi in tvoji družini,

Sundar Pichai, CEO”

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Odtis fotografije na les – odličen DIY projekt
7 letnica zaprosila Google za službo in prejela osebni odgovor direktorja