Britanka rodila 4 otroke v manj kot letu dni

Vsaka čast tistim, ki imate več otrok, sploh če so rojeni z majhno starostno razliko. Sama sem mama  3,5 let starima dvojčkoma in priznam, da je bilo in je še zmeraj marsikdaj naporno. Ne predstavljam pa si kako je roditi 4 otroke v 11-ih mesecih. In ja, nisem se zatipkala ;). Tole bi skoraj spadalo v kategorijo neverjetno, a vendar resnično.

Štirje otroci v 11 mesecih

30 letna britanka Becky Johns in njen partner Jason Evans sta se po rojstvu druge hčerke Mye odločila, da bi želela še enega otroka z majhno starosto razliko. Ker nista pričakovala, da bo Backy takoj zanosila, sta se pri delu podvizala. Sreča je bila na njuni strani in že nekaj tednov po porodu druge hčerke Mye, je Becky začutila, da je ponovno noseča.

Ko sta od zdravnika slišala veselo novico, da pričakujeta trojčke, ne Backy, ne njen mož nista mogla verjeti. Trojčki so bili spočeti po naravni poti in so trojajčni, kar je prava redkost.

Backy je lanskega januarja rodila tri zdrave dojenčke: dve punčki in fantka, ki sta jih poimenovala Ryan, Raya in Phoebe. Rodila je v 34. tednu s carskim rezom.

Resnično si ne predstavljam kako kaotično izgleda v njihovi hiši s petimi otroci, od tega so kar štirje stari manj kot dve leti. Draga Backy, kapo dol, da zmoreš to in upam, da ji je kdo v pomoč!

Vir: Dailymail

 

Z ljubeznijo,
signature

Kaj si misliš o tem?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Ni še komentarjev. Bodi prvi/a in zapiši svojo misel.

Prejšnji
Prišel je do dna Excelove tabele!
Britanka rodila 4 otroke v manj kot letu dni